Website til motionsløbet Etape Bornholm
18. december 2016
MichaelBergLarsen (30 articles)
Share

Website til motionsløbet Etape Bornholm

Både Etape Bornholm og Viking Atlektik fik nye hjemmesider – bygget i content management systemet Umbraco.

 

Viking Atletik / Nyt website til Etape Bornholm / 2016/ Nyt website til Viking Atlektik /
Kommunikativt koncept, grafisk design, tekst og billeder, samt projektstyring i
forhold til kodeleverandør / produktion af bannerannoncer   

 

Etape Bornholms nye hjemmeside ‘sælger’ ét af Europas bedste etapeløb kombineret med ferie på Bornholm. Forsiden håndterer både løbet og andre muligheder for at ‘opleve Bornholm’. Designet og opbygningen af sitet er fleksibel. Brugerfladen er gennemtænkt – og Etape Bornholm vedligeholder og udvikler selv hjemmesiden.

Websitet håndterer både kommercielle annoncer og eksekverer samtidig en stor mængde sponsorater. Et utal af modulære knapper (download, pop-up, link og fold-ud) sikrer, at al kommunikation er kontekstuel. Det vil sige, at besøgende oplever hver side som et selvstændigt kommunikativt univers, hvor der kun findes relevante informationer. En webshop og et nyhedsmodul fuldender sitet.

Websitet er bygget i content management systemet Umbraco. Det er JF Data i Rønne, der har stået for kodningen af Bergsbureaus layout. Hele den tekniske platform til Etape Bornholm er med ganske få ændringer blevet anvendt til at bygge Viking Atletiks nye hjemmeside, hvilket har sparet Viking Atletik for en hel del udgifter.

 

 

 

 

Tags Umbraco

MichaelBergLarsen