Den bornholmske fødevarekatalysator
28. december 2016
MichaelBergLarsen (30 articles)
Share

Den bornholmske fødevarekatalysator

Præsentationspjece til »Den bornholmske fødevarekatalysator / Madkulturhuset Gaarden /
Tekst, grafisk design, grafik og illustrationer / 10 sider /  

Den bornholmske fødevarekatalysator er skabt i et samarbejde mellem det regionale madkulturhus Gaarden, Gourmet Bornholm – en del af regional madkultur, Bornholms Landbrug, Center for Regional og Turismeforskning, Væksthus Hovedstadsregionen, Business Center Bornholm og Bornholms Vækstforum. Katalysatoren er støttet med fondsmidler fra Bornholms Vækstforum, Den Europæiske Socialfond og Den Europæiske Regionalfond, samt Bornholms Regionskommune.

Bornholm er et spisekammer. Vi har en lang række fødevareproducenter, som leverer kvalitet, storytelling og oplevelser.  Vi ’råder’ over nogle af de bedste kokke i verden. Vi har en natur, hvis mangfoldighed og muligheder er helt unik. Vi har masser af plads, store mængder god landbrugsjord, temmelig mange dygtige bønder og en lang tradition for gode fødevarer. Med Gaarden – det bornholmske madkulturhus – i Melsted har vi en helt unik platform til at invitere hele verdenen indenfor: sætte i scene, fortælle, vise frem, skabe engagement, indsigt og stærke relationer. Og med den bornholmske fødevarekatalysator har vi samlet kræfterne, erfaringerne og kompetencerne – og skabt en motor, der kan accelerere udviklingen, stimulere til at smagen af Bornholm bliver endnu stærkere, medvirke til at endnu flere fødevarer rammer forbrugernes ganer; at der bliver skabt flere initiativer, flere oplevelser – mere Bornholm.

MichaelBergLarsen