Kampagnemateriale til Næste Stop Bornholm
4. januar 2017
MichaelBergLarsen (30 articles)
Share

Kampagnemateriale til Næste Stop Bornholm

TilflytterJob Bornholm drives af Business Center Bornholm på vegne af det bornholmske erhvervsliv og i samarbejde med Bornholms Regionskommune. Bag initiativet står Bornholms Brandforsikring A/S, Business Center Bornholm, Jensen-Group, Victor Vask A/S, Danske Færger A/S, Bornholms Tidende A/S, Bornholms Energi & Forsyning, Espersen A/S, Bornholms Revision og Sparekassen Bornholms Fond. Målet er at tiltrække arbejdskraft til Bornholm og på den måde styrke virksomheder og offentlige institutioner i en rekrutteringssituation og ikke mindst vejlede og støtte tilflyttere i deres overvejelser om at bosætte sig på Bornholm.

Business Center Bornholm / TilflytterJob Bornholm/ Annoncer /
postkort / Facebook-illustrationer / 2016

 

ANNONCE

POSTKORT

MAGASIN ANNONCE (172 mm x 245 mm)

AVISANNONCE (266 mm x 365 mm)

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/c/1/bergsbureau.dk/httpd.www/wp-content/themes/solidus-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

MichaelBergLarsen