Kampagnemateriale til Næste Stop Bornholm
4. januar 2017
MichaelBergLarsen (30 articles)
0 comments
Share

Kampagnemateriale til Næste Stop Bornholm

TilflytterJob Bornholm drives af Business Center Bornholm på vegne af det bornholmske erhvervsliv og i samarbejde med Bornholms Regionskommune. Bag initiativet står Bornholms Brandforsikring A/S, Business Center Bornholm, Jensen-Group, Victor Vask A/S, Danske Færger A/S, Bornholms Tidende A/S, Bornholms Energi & Forsyning, Espersen A/S, Bornholms Revision og Sparekassen Bornholms Fond. Målet er at tiltrække arbejdskraft til Bornholm og på den måde styrke virksomheder og offentlige institutioner i en rekrutteringssituation og ikke mindst vejlede og støtte tilflyttere i deres overvejelser om at bosætte sig på Bornholm.

Business Center Bornholm / TilflytterJob Bornholm/ Annoncer /
postkort / Facebook-illustrationer / 2016

 

ANNONCE

POSTKORT

MAGASIN ANNONCE (172 mm x 245 mm)

AVISANNONCE (266 mm x 365 mm)

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/c/1/bergsbureau.dk/httpd.www/wp-content/themes/solidus-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

MichaelBergLarsen

Comments

No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write comment

Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/7/c/1/bergsbureau.dk/httpd.www/wp-content/themes/solidus-theme/functions/filters.php on line 214 Warning: Illegal string offset 'rules' in /customers/7/c/1/bergsbureau.dk/httpd.www/wp-content/themes/solidus-theme/functions/filters.php on line 221